رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع:
نقشه دریایی ناوگروه های نداجا را در کوتاه ترین زمان ممکن تهیه کردیم
به گزارش سیاسی رئیس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع اظهار داشت: برای عملیات هایی که ناوگروه های نیروی دریایی ارتش دارند ماموریت های مختلف آنها را پشتیبانی می نماییم که پشتیبانی از ناوگروه های ایرانی سن پترزبورگ و ونزوئلا همچون آن بود که در کمترین زمان چارت های دریایی مورد نیازشان را تهیه کردیم.
به گزارش سیاسی به نقل از خبرگزاری ایرنا از معاونت فرهنگی و روابط عمومی وزارت دفاع؛ امیر سرتیپ دوم مجید فخری در پنجمین کنفرانس بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس اضافه کرد: قسمتی از کارهای سازمان جغرافیایی طراحی و تولید در زمینه های مختلف چارت های دریایی و انواع محصولات ویژه نیروهای مسلح است که قسمتی از آن در تعامل با سازمان بنادر و سازمان نقشه برداری کشور به بهره برداری رسیده است.
وی اشاره کرد: برای عملیات هایی که ناوگروه های نیروی دریایی ارتش دارند ماموریت های مختلف آنها را پشتیبانی می نماییم که پشتیبانی از ناوگروه های ایرانی سن پترزبورگ و ونزوئلا همچون آن بود که در کمترین زمان چارت های دریایی مورد نیازشان را تهیه کردیم تا وابستگی نیروی دریایی را به نقشه های خارجی تا حد امکان کم نماییم.
رییس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع اضافه کرد: انشاالله بتوانیم در یک همکاری مشترک این پروسه را با کشورهای همجوار به تعامل برسانیم.
سرتیپ فخری افزود: طی معاهده ای منعقد شده با کشور عمان توانستیم نقشه برداری مرزی انجام دهیم و این می طلبید که تیم مشترک در دریا و زمین حاضر شوند که بتوانند این کارها را پیش ببرند.
وی با اعلان اینکه سال ۹۷ کل مطالعات جغرافیایی، اقلیمی و عکسبرداری سواحل مکران توسط کارشناسان سازمان جغرافیایی انجام شد اضافه کرد: سواحل مکران و توسعه دریامحور کشور نیازمند همکاری همه دستگاهها است و امیدواریم با همکاری سازمانهای مربوطه بتوانیم حوزه اطلاعات مکانی را با داده های بیشتر تکمیل نماییم و زیرساخت توسعه را هر چه بیشتر فراهم آوریم.
پنجمین کنفرانس بین المللی اقیانوس شناسی خلیج فارس با حضور امیر سرتیپ دوم فخری رییس سازمان جغرافیایی وزارت دفاع، علی جاویدانه سرپرست سازمان نقشه برداری کشور، سحر تاج بخش معاون وزیر راه و شهرسازی و رییس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جنوب کشور و مهدی رهنما در سالن شهید امامی سازمان هواشناسی کشور انجام شد.