تعریف فعال سیاسی اصلاح طلب از مواضع خاتمی، حجاریان، منصوری، فائزه هاشمی و قدیانی

تعریف فعال سیاسی اصلاح طلب از مواضع خاتمی، حجاریان، منصوری، فائزه هاشمی و قدیانی

به گزارش سیاسی، نامه نیوز نوشت: مهدی آیتی فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: آن چه بعنوان طیف رادیکال در جریان اصلاحات وجود دارد، در ارتباط با حامیان آقای موسوی است نه طرفداران آقای خاتمی.



ریاست آذر منصوری بر جبهه اصلاحات با واکنش های زیادی همراه شده است؛ برخی آنرا مثبت می دانند و برخی هم می گویند منصوری فردی رادیکال است.

مهدی آیتی، فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با این مورد اظهار داشت: «جبهه اصلاحات ایران به سبب آنکه همچنان لیدرش آقای خاتمی است، به سمت رادیکالیسم نمی رود و از تعادل خارج نمی گردد. شاید اختلافاتی موجود بوده است اما شاید هم واقعا آقای بهزاد نبوی به سبب کهولت سن نمی توانسته به ریاست بر جبهه ادامه دهد و به هر حال خانم آذر منصوری به جای او برگزیده شد. این که گفته می شود خانم منصوری فردی رادیکال است، درست نیست. کافی است او را با فردی مانند خانم فائزه هاشمی مقایسه کنید. خانم منصوری که مانند خانم هاشمی سخن نمی گوید، او که زندان نرفته است؛ ازاین رو تصور می کنم خانم منصوری را هم باید در زمره نیروهای میانه روی اصلاح طلب دانست».

او افزود: «آقای خاتمی شخصی میانه رو است و همیشه بر لزوم اعتدال تاکید کرده است و جبهه اصلاحات هم تحت نظر او حرکت می کند. آقای خاتمی چون خودش همیشه مدافع شرکت در انتخابات بوده است، شکی نیست که جبهه اصلاحات هم در انتخابات شرکت خواهدنمود تا در این راه باب گفتگو و فعالیت سیاسی ولو با کرسی های حداقلی باز بماند».

این تحلیلگر مسائل سیاسی همینطور بیان کرد: «دو قطبی موجود در بین اصلاح طلبان به واسطه امثال خانم منصوری ایجاد نشده بلکه دو قطبی فراتر از اینهاست. حالا دو طیف مهم در جبهه اصلاحات وجود دارد؛ یک طیف که همچنان همراه با آقای خاتمی اند و سیاست را داخل در قالب های نظام می خواهند و تمایل دارند که در انتخابات شرکت نمایند و به ادامه فعالیت سیاسی بپردازند ولو آنکه انتقادهای مهمی هم به شرایط موجود داشته باشند اما طیف دیگر طرفداران آقای موسوی هستند که بخصوص پس از بیانیه اخیر او در خصوص عبور از قانون اساسی، اساسا می گویند نباید با حاکمیت گفتگو کرد و به شکلی قائل به طرح عبور از حاکمیت هستند. آن چه بعنوان طیف رادیکال در جریان اصلاحات وجود دارد، در ارتباط با حامیان آقای موسوی است».

آیتی در انتها اظهار داشت: «حالا اگر احیانا افرادی درون جبهه اصلاحات باشند که حامی آقای موسوی و نه خاتمی باشند یا نزدیک به نهضت آزادی باشند، در اقلیت هستند و تأثیری بر تصمیم نهایی جبهه اصلاحات ندارند. من حتی آقای سعید حجاریان را هم اصلاح طلبی میانه رو می دانم ولو بسیار تند حرف بزند، حتما او با فردی مانند آقای ابوالفضل قدیانی فرق دارد».




بیشتر بخوانید:
حمله تند چهره اصولگرا به سعیدحجاریان: بی شرمانه حرف زده است! نگرانی روزنامه دولت از پیشنهاد حجاریان برای استعفای رئیسی/ این دولت که پای کار است، چرا باید برود؟

۲۱۶۲۲۰



منبع:

1402/04/10
10:57:14
5.0 / 5
482
تگهای خبر: ایران , دولت , قانون اساسی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۱
سیاسی بین الملل