زینب سلیمانی:

شهید حاج قاسم سلیمانی با شهادتش خالق امید برای نسل جوان امروز شد

شهید حاج قاسم سلیمانی با شهادتش خالق امید برای نسل جوان امروز شد

به گزارش سیاسی، فارس نوشت: زینب سلیمانی دختر شهید حاج قاسم سلیمانی با تقدیر از تلاشهای به عمل آمده برای پاسداری نام، مرام و مکتب شهید سلیمانی در سپاه، کشور و منطقه اظهار داشت: شهید سلیمانی با شهادتش قله و شخصیتی شد که می تواند برای نسل و جامعه ما جذاب باشد و برای نسل امروزمان امید خلق کند.



زینب سلیمانی فرزند سردار دل ها سپهبد پاسدار حاج قاسم سلیمانی و سیدالشهدای جبهه مقاومت اسلامی در بیست و چهارمین مجمع عالی فرماندهان و مسئولین سپاه به مروری از سخنان مهم، ماندگار و درخشان شهید سلیمانی که چند ماه پیش از شهادت در سال ۹۸ و در مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه ایراد کرده بود، پرداخت و از کوشش های به عمل آمده برای پاسداری نام، مرام و مکتب شهید سلیمانی در سپاه، کشور و منطقه تقدیر کرد.

متن سخنان دختر شهید سلیمانی به این شرح است:

سلام علیکم و رحمت الله

بسم الله الرحمن الرحیم

الحمدولله رب العالمین و الصلاة و السلام علی رسول الله و علی آل الله
السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین

در ابتدا به ارواح پاک و مطهر شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافع حرم و خصوصاً روح منور اما راحل درود میفرستم و از خدای سبحان برای رهبر معظم انقلاب اسلامی سلامتی و طول عمر با عزت مسئلت می کنم.

خدمت حضار محترم، مدعوین ارجمند و خانواده معزز شهدا و ایثارگران سلام عرض می کنم.

لازم می دانم از فرمانده محترم کل سپاه سردار سلامی و همه عزیزانی که تلاش می کنند یاد، نام، مرام و مکتب شهید سلیمانی در مجموعه سپاه، کشور و منطقه زنده و پایدار بماند صمیمانه قدردانی کنم.

آنچه بنا دارم در این چند دقیقه در محضر شما بیان کنم چیزی نیست جز مروری بر سخنان مهم، ماندگار و درخشان شهید سلیمانی درست چند ماه پیش از شهادت در سال ۹۸ و در مجمع عالی فرماندهان و مسئولان سپاه.آن سخنان مهم را میتوان حاصل عمر شهید و ارمغان چهل سال مجاهدت و پاسداری ایشان نام نهاد.

بیانات شهید به تعبیر استعاری خودشان مانند گفته های کوهنوردی است که از قله بازگشته است و تجربه های خویش را برای سایرین بازگو می کند.

محتوا و مضمون آن سخنرانی می تواند برای همیشه به علاقمندان سپاه، انقلاب و جمهوری اسلامی جهت دهد و در فروبستگی ها گره گشایی کند.

شهید سلیمانی در آن سخنان، سپاه را یک منهج فکری می داند. منهج به مفهوم راه روشن، راه راست، راه پیدا. اما این مدرسه و راه روشن چه خصیصه هایی دارد که آنرا با نمونه های مشابه متمایز می کند؟

هویت این مدرسه در چه چیز هایی است؟ این راه راست و روشن چه مختصاتی دارد؟

درست است که سپاه، ساختار، بخشنامه و قواعد و نظم دارد اما آن چیزی که سپاه را با دستگاهها و ساختار های مشابه متمایز می کند این نیست.

شهید سلیمانی این مدرسه فکری را با سه خصوصیت تعریف و هویت سپاه را هم با همین سه خصوصیت تشریح می کنند.

همین سه اصل است که سپاه را بی همتا کرده است. سپاه با تغذیه از این سه اصل به موجودی با ایمان قوی، بالنده و ایستاده تبدیل شد و امروز هم به رشد خود با کمیت و کیفیت بیشتر ادامه می دهد.

در بیانات شهید عزیزمان؛

اولین اصل اساسی سپاه عمل مقدس است. عملی که فرد در آن با خود فراموشی و روحیه حماسی و انقلابی از حقیقت دفاع می کند.

ایشان به صراحت اشاره می کنند اگر کسی این روحیه را نداشته باشد نمی تواند با غیرت و شجاعت از حقیقت دفاع کند و بالنده باشد و سفارش می کنند تمام اعمال و کلیه اقدامات سپاه از این نقطه آغاز شود.

دومبن اصل قیام و جهاد پیوسته است. قیام و جهاد در مقابل عملی است که از سر رفع تکلیف است.

عمل سپاه از سر تکلیف نیست. سپاه حکمت عمل خویش را از ولی امر می گیرد و برای پیگیری این حکمت پیوسته قیام و مجاهدت می کند. عمل سپاه پیوسته و مستمر است. سپاه به سمت خطر می رود و بعد دیگران را بدنبال خود می کشاند.

سومین اصل هم تولید فرصت و قدرت از دل بحران و سختی است. رفتن به مسیری که انتهای آن معین نمی باشد، ترس و وحشت دارد. سپاه وارد این صحنه شد. از آن ترس و وحشت و بحران قدرت خلق کرد و فرصت آفرید.

با این سه خصوصیت میتوان تاریخ جمهوری اسلامی و سپاه را یک مرتبه دیگر باز خوانی کرد.

به روشنی می توانیم رد پای این سه خصوصیت را در همه موفقیت ها مشاهده نماییم. هر جا عمل ما برخاسته از روح الهی و مقدس بود، هر جا عمل ما مجاهدانه بود، توانستیم از دل سخت ترین بحران ها بزرگترین فرصت ها را خلق نماییم.

نمونه اش توسعه کمی و کیفی مقاومت، اتصال سرزمینی میان کشور های مقاومت و شکست و هیمنه آمریکه و رژیم صهیونیستی و همینطور موفقیت های بزرگ در سازندگی و خدمت رسانی.

شهید نکته و مهم و درس آموز دیگری را هم بیان می کنند.

ثمره این مدرسه فکری را چطور میتوان مشاهده کرد و در جامعه بسط داد؟ چطور میتوان بذر این آموزه های الهی و مقدس را در دل نسل ها کاشت و بارور کرد؟ چگونه دل ها جذب این آموزه ها می شود؟

پاسخ شهید عزیز ما این بود: وجود الگو، اسوه و شخصیت.

این اسوه ها هستند که با عمل و رفتار خود همه آموزه های یک مکتب را مجسم می کنند و دیگران را به آن دعوت می کنند.

شهید سلیمانی در بیانات خود بارها اشاره می کنند که آن چیزی که می تواند جامعه ما را به سمت تعالی و حرکت سوق دهد وجود شخصیت ها و الگوهاست. وجود شخصیت به عنوان تجسم عینی آموز یک مکتب بیشتر از هر کتاب و رسانه ای می تواند اثر گذار باشد.

این الگو ها هستند که به مکتب شخصیت می دهند. و شخصیت ها هم چون آهن ربایی همه جوان ها و نوجوانان و علاقمندان به مکتب را دور جذب می کنند.

این ها چکیده و خلاصه ای بود از آن بیانات نورانی و ماندگار.

اما چند ماه! چند ماه بعد شهید سلیمانی با نثار خون خود و شهادت عظیمش این سه خصوصیت را مجسم کرد. به آن عینیت بخشید! فرصت آفرید و خلق کرد!

با شهادتش تبدیل به همان قله و شخصیتی شد که می تواند برای نسل و جامعه امروز ما جذاب باشد. برای نسل امروزمان امید خلق کند. صحنه تاریک را روشن کند و در فتنه ها و بحران ها راه راست را نمایان کند.

این وعده خدای متعال هم هست که عمل مجاهد و خون شهید صحنه را روشن می کند. از همین نقطه شهید، قلب تاریخ می شود و تاریخ را به حرکت وا می دارد! ان شاءالله.

در پایان؛

از خدای متعال مسئلت می نماییم به برکت خون شهدای ما، توفیق خدمت به اسلام عزیز را به ما عنایت کند.

قلب مقدس ولی عصر را از ما راضی کند و ملت ایران و امت اسلام را به پیروزی و فتح نهایی برساند.







۲۱۶۲۱۷



منبع:

1402/05/27
21:38:55
5.0 / 5
504
تگهای خبر: ایران , تولید , جامعه , كتاب
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۵
سیاسی بین الملل