دختری كه در نزدیكی حرم حضرت معصومه به شهادت رسید

دختری كه در نزدیكی حرم حضرت معصومه به شهادت رسید

خواهر شهیده معصومه زمانی اظهار داشت: وی که آرزوی شهادت داشت، در جوار حرم حضرت معصومه(س) و با بمب گذاری منافقان به آرزوی دیرینه اش رسید.


به گزارش خبرنگار حوزه ایثار و شهادت ایرنا، مریم زمانی خواهر شهید «معصومه زمانی» درباره روز شهادت خواهر خود اظهار نمود: خواهرم متولد خرداد سال ۱۳۴۷ بود که روز میلاد حضرت معصومه (س) درسال ۱۳۶۵ طی یک انفجار تروریستی در نزدیکی حرم معصومه (س) به شهادت رسید.
بانوی شهیده معصومه زمانی، فرزند محمود، در روز هفتم خرداد ماه سال۱۳۴۷ در شهرستان آباده از توابع استان فارس در خانواده ای مذهبی و متوسط به دنیا آمد. معصومه آخرین فرزند خانواده اش بود. خانواده زمانی در سال ۱۳۵۱ در صورتیکه معصومه چهار سال بیشتر نداشت به شهر مقدس قم مهاجرت نمود. وی در سن ۷ سالگی در به مدرسه «زینبیه» رفت و تا سال پنجم ابتدایی ادامه تحصیل داد. معصومه در نوجوانی به همراه مادر در منزل خانه داری می کرد. وی در سال ۱۳۶۴ وارد زندگی مشترک خود شد. این زندگی مشترک بیش از یک سال به طول نیانجامید و وی در روز بیست و پنجم مرداد ماه سال ۱۳۶۵ درحال مراجعت به منزل خود در جریان عملیات تروریستی(بمب گذاری عناصر ضد انقلاب) در نزدیکی حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه در شهر مقدس قم به شهادت رسیدند. آن شهیده دانش آموز در زمان شهادت ۱۸ سال داشت و در گلزار شهدای شهر مقدس قم به خاک سپرده شد.
مریم زمانی درباره این حادثه توضیح داد: خواهرم به اتفاق همسرش و پسر ۶ ماهه اش برای زیارت در روز میلاد حضرت معصومه (س) راهی حرم ایشان شدند. در نزدیکی حرم، منافقین خودرویی بمب گذاری شده را پارک کرده بودند. با انفجار این خودرو، خواهرم از ناحیه ران پا مجروح و به بیمارستان امام حسین (ع) تهران اعزام شد. نزدیک به ۲۲ روز زنده بود و در نهایت بر اثر از کار افتادن کلیه، در هنگام دیالیز شدن در آمبولانس اورژانس بیمارستان به شهادت رسید. شهادت او هم زمان با عید قربان بود.
خواهر شهید معصومه زمانی، با اشاره به اینکه ۵ سال از خواهر شهیدش کوچکتر بود، اضافه کرد: خواهرم ۱۸ ساله بود که ازدواج کرد و خیلی جوان بود که شهید شد و بیشتر از ۱۸ ماه با همسرش زندگی نکرد. هنگامی که ازدواج می کرد، ۱۳ ساله بودم. به یاد دارم که خواهرم دختری بسیار مومن و با ایمان بود. همیشه در نمازجمعه شرکت می کرد. دعای کمیل و نماز شب می خواند و آنرا ترک نمی کرد. من هم تلاش کردم همیشه یادش را زنده نگه دارم و مسیر او را ادامه دهم. وقتی خواهرم به شهادت رسید، مادرم خیلی غصه دار و غمگین شد. هیچ گاه منافقین را که مسبب این حادثه بودند، نبخشید. می گفت دخترم به ناحق از دست رفت.
وی روحیه سلحشوری خواهرش را به خاطر آورد و اظهار داشت: هر وقت که صحنه هایی از جبهه و رشادت های سربازان ایرانی را می دید، افسوس می خورد و دوست داشت دوشادوش رزمندگان به جبهه برود و آن قدر مجاهدت کند تا توفیق شهادت نصیبش شود. خیلی نسبت به امام خمینی (ره) ارادت داشت و همیشه دعا می کرد که بتواند ایشان را زیارت کند.
خواهر شهید معصومه زمانی دلبستگی خواهرش را به حضرت معصومه(س) تصریح کرد: گویی خواهرم می دانست که شهادت قسمتش می شود. همیشه می اظهار داشت که دوست دارم اگر شهید شدم، در حرم حضرت معصومه (س) به خاک سپرده شوم!
وی در سفارش ای به دختران جوان اظهار نمود: دختران پاک زیادی در سالهای انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در راه دفاع از آرمان ها و ارزش های والای اعتقادی و اسلامی خود جان خودرا از دست دادند. دختران امروزی هم باید این بانوان را الگوی خودشان قرار دهند و در راه آنها گام بردارند تا عاقبت به خیر شوند.
مریم زمانی تصریح کرد: در کتابی با عنوان «ارغوانی ها» که به شهدای «آباده» می پردازد، به ماجرای شهادت خواهرم نیز پرداخته و خاطراتی از سیره زندگی او بیان شده است.


1400/03/24
10:05:00
5.0 / 5
1487
تگهای خبر: ایران , كتاب , مهاجر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۲
سیاسی بین الملل